Новинарски записи за Овче Поле и Свети Николе – дигитално издание

 In Книги ◬ Books

Почитувани читатели,

Во овој Зборник со новинарски записи за Свети Николе и Овче Поле ќе можете да читате автентични исечоци од весникот Нова Македонија, пишувани од мојот дедо Ристо Гонев во периодот од 1977 – 1979 година. Тој период е само мал дел од неговото неколкудецениско новинарско работење, а со ова дигитално издание ви овозможувам увид во „Новинарски записи за Свети Николе и Овче Поле – прв дел“ – книгата на Ристо Гонев. Во добро здравје, наскоро ќе биде објавена книга – прв дел од текстовите за Свети Николе и Овче Поле, напишани од Р.Г.

Ви благодарам за интересот.

Од уредникот,
Никола Ристевски

www.nikolaristevski.com

Р.Г. – Новинарски записи за Овче Поле и Свети Николе (дигитално издание 2017)

Recommended Posts
Comments
  pingbacks / trackbacks

  Leave a Comment

  Contact

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  Not readable? Change text. captcha txt
  0

  Start typing and press Enter to search