Имагинариум – избор (е-книга)

 In Книги ◬ Books, Текстови

Ова дигитално издание содржи избор на текстови од двата дела на Имагинариум. Текстовите од првиот дел се пишувани неколку години, а тие од вториот дел се напишани во почетокот на 2017 година.

Оваа книга ја објавувам во чест на годишнината од независноста на Република Македонија.

Имагинариум – избор (е-книга) можете да ја прочитате и/или превземете од следниот линк – клик.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search