Имагинариумот на Доктор Сонѕе на гости во Македониум на Тв Сонце 28 јануари 2017

ВЈУ – Имагинариум @ БлаБлаТВ

Пазарот во градот на Свети Никола – Ја сакам Македонија во Овче Поле трет дел @ Тв Сител ноември 2016

Градот на Свети Никола во Овче Поле – Ја сакам Македонија во Овче Поле втор дел @ Тв Сител ноември 2016

Црквата Свети Никола во градот на Свети Никола – Ја сакам Македонија @ Тв Сител ноември 2016

Тајните на Овчеполскиот геоглиф @ Body, Mind & Spirit Festival 05/11/2016

Македониум со Марина Дојчиновска @ Тв Сонце 08/10/2016

Раскажи ни за Македонија – Нова Македонија во Овче Поле

Научно истражување на Super Brain Research Group, прв дел @ Дневник на МРТ Марија Котовска и Мирјана Василева јули 2014

Македониум со Марина Дојчиновска @ Тв Сонце 21/06/2014

Научно истражување на Super Brain Research Group, прв дел @ Општина Свети Николе март 2014

Талкачи @ МРТ ноември 2011

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search